Page content

article content

Wat maakt mij als diëtist uniek?

De reden waarom ik het zo ontzettend leuk vind om mensen spiegels voor te houden is omdat ik het nog leuker vind om dat bij mezelf te doen. Mega confronterend soms. Maar zó helpend. Ik was nieuwsgierig naar hoe anderen mij zien als diëtist. Ik bedoel, ik kan wel denken dat ik de ‘no bullshit diëtist’ ben, maar ben ik dat ook wel? Daarnaast las ik een boek over marketing en daar hadden ze het over wat jou als ondernemer uniek maakt. We kunnen namelijk nog weleens wat blinde vlekken hebben als het over onszelf gaat.

Ik had zo’n vermoeden over wat mij als diëtist uniek maakt. Nou ja, eigenlijk vooral een hoopje. Ik sta voor vertrouwen, no bullshit en no nonsens. Dus hoop ik natuurlijk dat ik ook zo over kom haha. Op mijn Facebook pagina stelde ik de vraag ‘Wat maakt mij als diëtist volgens jou uniek?’. De vraag is beantwoord door zowel cliënten als mensen die mij volgen op social media.

Dit kwam eruit:

Super leuk! Ik ben mega blij dat de woorden no nonsens en eerlijkheid regelmatig worden genoemd. Ook fijn om te horen dat ik mijn Flakkeese boeren nuchterheid nog niet verloren ben na al die jaren dat ik in Rotterdam woon. 😉 Daarnaast vind ik het, zoals ik al zei, te gek om mensen een spiegel voor te houden. Heel tof dat iemand dat dus ook daadwerkelijk noemt en dat ik daarmee de nodige uitvluchten kan weerleggen. Het hele psychologische/mindset stuk is namelijk veel belangrijker dan de manier waarop jij afvalt. Met andere woorden, ik kan jou nog zoveel tips geven over wat wel of niet gezond is maar als je niet gemotiveerd bent of het jezelf niet waard vindt dan ga je nooit (of alleen op korte termijn) resultaat halen.

Comment Section

0 reacties op “Wat maakt mij als diëtist uniek?

Plaats een reactie


*