Privacy

PRIVACYVERKLARING VOEDINGSADVIESBUREAU C. APPEL       

Laatst aangepast op: 15-2-2019

Voedingsadviesbureau C. Appel, gevestigd aan Tramweg 25 te Oude-Tonge, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Uw privacy is voor Voedingsadviesbureau C. Appel van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij deze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website www.voedingsadviesappel.nl allemaal doen met informatie die we over u te weten komen. Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Voedingsadviesbureau C. Appel.

Contactgegevens
Telefoon: 06-53792717
E-mailadres: info@voedingsadviesappel.nl
Website: www.voedingdsadviesappel.nl
Adres: Tramweg 25, 3255 MB, Oude-Tonge

Persoonsgegevens die wij verwerken
Voedingsadviesbureau C. Appel verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Te denken aan je naam en e-mailadres bij het aanmelden voor een nieuwsbrief of naw-gegevens bij het plaatsen van een bestelling.

Afhandelen bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij. Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met:
Betalingsprovider: Mollie

Bezorgdienst: PostNL

Declaratiesoftware: Vecozo
E-mailsoftware: AvticeCampaign

Statistieken en profilering
Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze website. Dit gebeurt op basis van uw IP-adres. Met deze statistieken verbeteren we onze website om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Deze gegevens worden anoniem verzameld. Dit betekent dat er geen persoonlijke gegevens aan uw IP-adres gekoppeld worden.

Cookies

Voedingsadviesbureau C. Appel maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website gemakkelijker en leuker te maken. Je kunt cookies eenvoudig via je browser van je computer of mobiele toestel verwijderen.

Cookies van derde partijen

We maken gebruik van cookies van derde partijen om statistieken te verzamelen voor analysetools als Google Analytics. De data afkomstig van deze cookies wordt alleen gebruikt voor interne doeleinden. We maken gebruik van derde partijen cookies om gegevens te verzamelen voor analytische tools zoals Google Analytics . Ook gebruiken we cookies zodat we advertenties kunnen bieden die passen bij jouw interesses. Deze cookies zijn zowel permanent of tijdelijk (sessie cookies). De permanente cookies worden opgeslagen op je computer of telefoon voor een maximum van zes maanden. Ook deze kun je altijd verwijderen.

Verstrekken aan derden

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw geanonimiseerde IP-adres van ons kunnen ontvangen. We delen gegevens met de volgende partijen, die op maat gesneden advertenties voor ons aanleveren en e-mails voor ons verzenden:
- Facebook
- Instagram
- Google
- ActiveCampaign
- overige sociale media

Contactformulier en nieuwsbrief
Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij uw voornaam en e-mailadres. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie. U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin leest u nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat u het abonnement opzegt

Reclame
Wij willen u graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij via e-mail en sociale media.

U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. In elke brief staat hoe dat moet. Elke e-mail bevat een afmeldlink. U kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. 

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf). In onze website zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. 

U hebt de volgende rechten:
- uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
- inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
- het laten corrigeren van fouten
- het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
- intrekken van toestemming bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@voedingsadviesappel.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Telefoon: 06-53792717
E-mailadres: info@voedingsadviesappel.nl
Website: www.voedingdsadviesappel.nl
Adres: Tramweg 25, 3255 MB, Oude-Tonge

 

Cookie verklaring