ETHERISCHE OLIËN

ETHERISCHE OLIËN - 

MEER DAN EEN LEKKER GEURTJE

Neem zelf de touwtjes in handen en ervaar wat deze prachtige oliën voor jouw gezondheid kunnen betekenen.

'PAS WANNEER HET ECHT NIET MEER GAAT, 

DAN TRAPPEN WE EEN KEER OP DE REM'

Tegenwoordig rennen en vliegen we door het leven. Voelen we ons niet prettig? We blijven rennen. Of we nemen een pilletje om zo snel mogelijk weer verder te kunnen rennen. Zonder soms eigenlijk echt te weten waar we heen gaan. Maar dat doet er niet toe. Als we maar rennen. Ik ben ervan overtuigd dat dit anders kan. Ik geloof zelfs dat het anders moet. Steeds meer mensen hebben of lopen tegen een burn-out aan, worden ziek, leven continu met stress etc. We leven ongezond omdat we simpelweg niet meer beter weten en omdat onze omgeving dit van ons verwacht. 

In mijn werk zie ik al jarenlang dat stress een grote veroorzaker is van ongezonde eet-, leef-, en beweeggewoonten. We zijn simpelweg vergeten hoe we voor onszelf moeten zorgen. Pas wanneer het echt niet meer gaat dan trappen we een keer op de rem. Wie helpen we daar nu eigenlijk mee? Onszelf niet in elk geval. En je kunt je afvragen wat de rest van de wereld er aan heeft als we straks massaal met bosjes neervallen omdat we het niet meer aan kunnen, ziek worden, geen plezier meer kunnen ervaren etc.        

WAT DE OLIËN MIJ BRENGEN...

Etherische oliën hebben mij letterlijk geleerd om van binnen naar buiten te leven. Zowel lichamelijk als emotioneel. De oliën brengen mij dichter bij mijn gevoel waardoor ik op een hele andere manier met mijn gezondheid om ga. In plaats van reactief (bijv. paracetamol tegen hoofdpijn) leef ik meer proactief (voldoende slapen, water drinken, minder stress etc.). Sinds ik de oliën gebruik heb ik echt de kracht van mijn eigen lichaam leren kennen.  

IK WIL MEER WETEN

Ben jij iemand die continu rent en vliegt, eerst voor anderen zorgt en daardoor zichzelf nog weleens voorbij loopt? Voel je je futloos en ervaar je een hoop onrust/stress in je lijf? Loop je rond met allerlei vage klachten? Het kan anders. Echt. 

Het is mijn missie om meer mensen te laten ervaren hoe het is om van binnen naar buiten te leven. Durven kiezen voor jezelf. Pas wanneer jij goed voor jezelf kunt zorgen kun je namelijk ook goed voor anderen zorgen. 

ÉÉN-OP-ÉÉN

Ik geef jou geheel vrijblijvend een één-op-één introductie in de wereld van etherische oliën. We hebben alle tijd om je vragen te beantwoorden en te onderzoeken waar je behoefte aan hebt. 

WORKSHOP

Leer in een kleine groep (max. 4 personen) de wereld van etherische oliën kennen. Tijdens een workshop is er alle ruimte om vragen te stellen. Wil je dieper op bepaalde klachten ingaan dan kunnen we een aanvullende afspraak inplannen.  

Cookie verklaring