Aan de slag zonder dieet | DIËTIST ZONDER DIEET
arrow_drop_up arrow_drop_down

AAN DE SLAG ZONDER DIEET

Je gezondheid verbeteren?
Meer energie?
Betere bloedwaarden?
Minder jojo-en?
Je conditie verbeteren?
Minder stress rondom eten?
Minder eetbuien?

Leer op een flexibele en vooral ontspannen manier gezonde keuzes maken.

Hoe hoog leg jij de lat voor jezelf? Minimaal een kilo per week afvallen, niet meer snoepen, elke dag bewegen... Niet heel realistisch allemaal. Het stellen van dit soort perfectionistische doelen zorgt er juíst voor dat er in de praktijk weinig verandert. Je schiet van het ene uiterste naar het andere met zowel je gewicht, lichaamsbeweging én je voedingspatroon. Ontzettend vermoeiend en niet per se gezond. Door het stellen van realistische doelen ondersteun ik dagelijks mensen in het creëren van gezonde gewoontes. Gewoontes die ook op lange termijn vol te houden zijn. Ik help je op een flexibele en vooral ontspannen manier gezonde keuzes maken.

Restrictie leidt in veel gevallen juíst tot overeten. Diëten vervangen we door voedzame maaltijden met daarnaast alle ruimte om te genieten van lekker eten.

Gewicht zegt lang niet alles als het gaat over gezondheid. Succes is dat wat je er zelf aan toekent. Succes kan ook betekenen: meer conditie, verbeterde bloedwaarden, meer energie, een betere relatie met eten etc. 

Leer luisteren naar de behoeften en signalen van je lichaam zodat je weer echt op jezelf kunt vertrouwen. Voordeel: nooit meer op dieet en vrij van vervelende schuldgevoelens.

Je lijf is graag in beweging. Dat betekent overigens niet dat je jezelf wekelijks met tegenzin naar een sportschool moet slepen. Beweging mag ook leuk en ontspannen zijn. 

TARIEVEN

Consult per kwartier € 16,-

In de praktijk is hiervan afgeleid:

- 1e consult (5 x 15 minuten) € 80,-

- 2e consult (2 x 15 minuten) € 32,-

- lang vervolgconsult (3 x 15 minuten) € 48,-

- kort vervolgconsult (1 x 15 minuten) € 16,-

- toeslag voor huisbezoek € 20,-

- niet (tijdig)* afgezegde afspraken per kwartier € 16,-

*Minimaal 24 uur van te voren.

VERGOEDINGEN

Vanuit basispakket wordt standaard 3 uur dieetadvies vergoed.* Dit geldt voor iedereen. Afhankelijk van welk aanvullend pakket je hebt heb je eventueel nog recht op extra vergoeding.

*Wordt eerst verrekend met het verplichte eigen risico.

KETENZORG

Ben je bekend met diabetes type 2, verhoogd cholesterol, hoge bloeddruk en/of COPD en kom je hiervoor regelmatig op controle bij de praktijkondersteuner of huisarts? Mogelijk heb je kans op vergoeding vanuit de ketenzorg en hoef je geen eigen risico te betalen. Vraag dit na in de huisartenpraktijk of neem contact op met mij.

OPENINGSTIJDEN

Maandag: 14:00 - 21:00 uur

Woensdag: 08:30 - 18:00 uur

Vrijdag: 08:30 - 14:00 uur

Mijn praktijk zit gevestigd in sportschool Dynamic Motion
te Oude-Tonge (tramweg 25).


ONLINE

Woon je niet in de buurt van Oude-Tonge? Of ben je om wat voor reden dan ook niet in staat om naar mijn praktijk te komen? Geen probleem. Middels videogesprekken kan ik je ook online begeleiden.  

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Cookie verklaring