RECEPT: Bananenpannenkoekjes met rood fruit en kokos

BananenpannenkoekVoor ongeveer 4 kleine pannenkoekjes heb je nodig:
– 1 banaan (hoe rijper hoe beter)
– 2 eieren
– klein handje rood fruit (diepvries fruit werkt perfect hierbij)
– 15 gram noten naar keuze (bijv. walnoten of pecannoten)
– beetje kokosrasp naar smaak
– 1 eetlepel plantaardige olie

Zo maak je ze:
– Prak de banaan zo fijn mogelijk met een vork. Totdat het ongeveer de consistentie heeft van een babyhapje. wink-emoticon
– Kluts 2 eieren en meng dit met het bananenprutje.
– Hak de noten en het fruit fijn en meng dit met het banaan-eimengsel.
– Verhit een lepel olie in een koekenpan en verdeel het beslag in ongeveer 4 pannenkoekjes. Bak net als een gewone pannenkoek. Zet het vuur vooral niet te hoog en wees voorzichtig met omdraaien.
– Serveer de pannenkoekjes en strooi er tot slot nog een beetje kokosrasp over.

Eet smakelijk!

Leave a Comment